Disclaimer

VOIP Hardware

 

VoIPShop.nl
De Voipshop is een initiatief, en een handelsnaam van Netwerkshop. Netwerkshop is een IT onderneming die inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van e-commerce. De filosofie van dit bedrijf is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, gekoppeld aan een scherpe prijs strategie.

www.voipshop.nl

 

Hypetech.nl
Hypetech.nl is een handelsnaam van Sicom Communications. Sicom Communications heeft zich sinds 1996 gespecialiseerd in netwerk- en telefonie oplossingen. Sicom Communications koopt haar producten direct in bij de officiƫle distributeurs van de grote merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Hypetech heeft het grootste aanbod van Digium kaarten van Nederland.

www.hypetech.nl

 

Philips
Philips maakt VoIP telefoons. Op haar website zegt Philips het volgende over haar producten:
Bellen met een VoIP van Philips is erg eenvoudig. Het gebruik van VoIP wijst zich namelijk vanzelf. Daarbij merkt u dat het kleurendisplay zorgt voor een perfecte weergave. Ook het geluid van een VoIP is prima in orde. U geniet zo optimaal van de gemakken die een VoIP telefoon u te bieden heeft. Verdere informatie over VoIP leest u wanneer u deze website bekijkt. U vindt zo direct meer over de verschillende VoIP telefoons die Philips u biedt.

http://www.consumer.philips.com

 

 

 

 

 

 

Op deze pagina vind u aanbieders van hardware voor VOIP. Wilt u ook op deze pagina GRATIS adverteren? Mail dan naar: info@belviainternet.nl