Disclaimer

VOIP Oplossingen

 

NeoNova
NeoNova is een Nederlandse producent van innovatieve internetoplossingen. Bij alle producten staan gebruiksvriendelijkheid en veiligheid centraal, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Ook specialisten waarderen de hoge mate van flexibiliteit en ondersteunende service van NeoNova. NeoNova is specialist op het gebied van open source en neemt actief deel aan het Asterisk project, de open source telefooncentrale.
www.neonova.nl

Adaline
Adaline Nederland BV is een Nederlandse onderneming gevestigd in Hoofddorp met activiteiten op het gebied van ontwikkeling en exploitaite van Voice over IP systemen. Zij leveren kwaliteits Voice over IP diensten en apparatuur aan zowel de zakelijke als de consumenten markt.

Adaline Nederland BV is een startende onderneming met mensen die meer als 15 jaar ervaring hebben in Telecommunicatie en systemen. De combinatie van systeem- en Telecommunicatie kennis maakt ons de perfecte partner voor nieuwe generatie telecom diensten. Adaline levert de consumenten markt aantrekkelijke alternatieven voor VOIP telefonie en aan de zakelijke markt een ruim pakket van consultancy, PSTN services, installatie en apparatuur.
www.adaline.nl
 

 

 

 

Op deze pagina vind u aanbieders VOIP bedrijfsoplossingen. Wilt u ook op deze pagina GRATIS adverteren? Mail dan naar: info@belviainternet.nl